Pelit

Bingo

Bingo tuo yhteen kaiken ikäiset ihmiset, voit keskustella vanhojen ystävien kanssa tai jopa tutustua uusiin ihmisiin, mielenkiintoisella tavalla. Pelaamme bingoa torstaisin klo 18.00 Lauantaina klo 16.00 Sunnuntaina klo 15.30. Palkinnot ovat aina Asiakkaita Yllättäviä.

Darts

Päästä eroon arjen stressistä tikanheittoalueella. Haasta kohdentamistaitosi ja selvitä kuinka hyvä olet. Tuo perheesi ja ystäväsi hauskaan kokemukseen, jota he eivät unohda!

Tietovisa

Malminmestarin tietovisassa voit kokea siisteimmät jutut osallistumalla tietovisaan hauskalla otteella. Pidä hauskaa, pidä pää kylmänä ja ole fiksu. Testaa tietosi, vastaa oikein ja ole paikan fiksuin! Pidä hauskaa ja testaa tietosi suosituista aiheista tässä koukuttuvassa tietovisassa.

Keno

Keno on yksi vanhimmista ja suosituimista peleistä maailmassa.kokeile onneasi ja valitse numerot. Ole se joka saa parhaimmat pisteet osumista. Tänään saattaa olla juuri sinun onnenpäivä!

Karaoke

Kokoelma on yli 5000 kappaletta kotimaisia sekä ulkomalaisia biisejä. Karaoke alkaa viikonloppuisin klo 19.00. Voit myös laulaa muina aikoina esittämällä toiveesi henkilökunnalle!

Paras seurustelupaikka Malmilla

0442354501